Samla dina lån på ett enkelt sätt – Sarianne
sarianne

Sarianne

Samla dina lån på ett enkelt sätt

Inlägget innehåller reklam

 

Jag läste en artikel för ett tag sen om att svenska medborgare är mer belånade än någonsin. Är det välfärden som hjälpt till mån tro? Snabba lösningar för att ha det senaste?

Ibland finns det dock inga andra lösningar om man inte ärvt pengar från något rik släkting eller lyckats spara ihop en större summa pengar då kan det behövas ta ett lån eller två för att få vardagen att gå ihop. Bilen pajar plötsligt, husdjuret blir allvarligt skadat eller värmepumpen går sönder över en natt fast man trodde den hade många år kvar eller taket som plötsligt börjar läcka. Som villaägare finns det många hål att stoppa pengar i, det brukar sällan vara några problem att få dem att swisha iväg så att säga.

Ett lån kan snabbt bli flera då är det viktigt att hålla koll på räntan och se över sina lån. Det finns tjänster där du enkelt kan samla dina lån. Fördelen är att du har dina lån på en bank där du bara behöver hålla koll på en månadsbetalning och i många fall kan månadskostnaden bli lägre också vilket gör att du får möjligheten att spara ihop den där bufferten som man så ofta behöver. Olyckan eller att saker går sönder har ju en förmåga att ske när man som minst behöver det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.