När vi sågs sist – Sarianne
sarianne

Sarianne

När vi sågs sist

En riktigt varm helg var det dags för oss att ses igen, tyvärr kunde inte alla vara med men fem tappra var vi som tillsammans skulle springa loppet Color Obstacle Rush, har sprungit det förr i kokande värme. Favorit i repris kan man säga, värmen kom i år igen och det var nog runt 30 grader.

Denna gången samlades vi hos Sofie någonstans i skogen i Nynäshamn, vi kom fram ungefär lagom till att middagen var färdig. Härligt grillad kyckling från Guldfågeln.

Maria skämde bort oss direkt med en varsin egenkomponerad goodie innehållandes en massa färgsprakande saker. Någonstans under planeringens gång så förvandlades den här träffen till tema färgglad. Maria körde all in, men regnbågsfärgade presenter till oss alla i olika kulörer.

 

Vi har kommit så långt nu i vår vänskap, de här människorna som jag och Sofie satte ihop till en grupp utan vetskapen om vi skulle klaffa eller inte. Några har hoppat av längs med vägen men vi är fortfarande ett gäng som har återkommande kul ihop. Galet kul mellan varvet och den här interna humorn är bland de roligaste jag vet. Säger jag ordet kvalitetsjacka i det här gänget så dör alla av skratt.

En annan grej som numera har blivit oss är paketleken, vi fick order om att ta med 3-7 saker var med temat färgglatt. Hallå!? Allt fick inte ens plats i en sopsäck. Vi började relativt lugnt men vid slutspelet så var det stundtals så hektiskt att vi garvade så mycket så vi inte hade någon tanke på vad vi ville ha paket eller inte. Det slutade med att vi listade ut att ett paket vill vi iallafall inte ha, så det blev slagsmål om att inte få det in i det sista.

Joi, fick både den här färgglada hatten ifrån mig och ivrigt roffade hon åt sig den största kartongen av dem alla. Innehållandes en massa emballage och tre färgglada kulor.

Tittut sa tomten i det paketet som ingen ville ha! Tomten har följt oss i snart 1,5 år.

Om jag kammade hem fina paket, döm själv?

 

Efteråt fick vi tävla om lite olika produkter bland annat den här sååååå fantastiska kudden från Varnamo of Sweden, alltså den skulle bara få flytta hem hos mig. Kudden the kudde, jag hade turen och min bild var en av de som ledde till seger denna kväll.

Vi somnade med ett leende den kvällen som stockar, iallafall jag, som jag alltid gör. På morgonen var det dags för frukost och Sofie skämde bort oss med nya träningskläder ifrån Northern Spirit, riktigt sköna. Överdelen vågade jag inte ha på mig under färgloppet ifall färgen inte skulle försvinna så jag ska visa er den. Supersnygg och skön.

På kvällen blev det pizza och Maria lagade pimentos, en ny upplevelse för mig som jag definitivt ska testa igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.