När det är dags att börja se över val för huset igen – Sarianne
sarianne

Sarianne

När det är dags att börja se över val för huset igen

Vi har i dagarna upptäckt en vattenläcka i köket, frysen som bestämt sig för att ge upp och vattnet har runnit ner i parketten så under är det ingen rolig historia samt att det dragit sig framåt också. Självklart!

 

Nu behöver ag med andra ord se över val av golv, det golv vi har just nu är ett golv som utgått ur sortimentet och vi har samma golv över hela undervåningen. Massa val som sagt, jag är en person med en förmåga att ändra mig väldigt många gånger så innan valet av golv är förankrat med både mitt hjärta och min hjärna så har det nog passerat ganska många dagar. I övrigt så har det mesta börjat falla på plats i huset, renoverinar har legat relativt stilla under senaste åren och vi tar in hjälp vid varje moment nu så den där sista lilla detaljen ska bli klar, inte som innan hej du lilla list som legat här i garaget i tre år och väntar på att få bli uppsatt.

 

Förra sommaren ordnade vi med både tak och fönster och hösten togs vid med ommålning, renovering av tvättstuga och bergvärme. Bergvärmen är ett av de bästa besluten vi har tagit sen vi flyttade in, den här vintern hade ju jämn och skön värme och jag kan inte säga att jag frusit som förr även om jag är en riktig fryslort. I samband med bergvärmen kollade vi upp elen, olika bolag som levererar billig el, för även om bergvärmen drar betydligt mer så behöver man ju inte betala mer än nödvändigt som hos billig el från Göta energi.

 

Nästa steg nu är även att span in ny kyl och frys samt att vi beställt hem ett nytt spabad. När man går igenom sina vita vitvaror och övriga elektroniska apparater så inser man ganska snabbt att det finns en del i hushållet som drar el och att det går att få ner kostnaderna inom den här posten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.