Cypern – det blev en resa till – Sarianne
sarianne

Sarianne

Cypern – det blev en resa till

Cypern i maj och Cypern i juni. Jag har fått min dos av D-vitamin nu ett tag framöver om jag säger så. Vi har haft det helt jäkla underbart. Kom fram mitt i natten, ändå var vi på gott humör, bara en sak sak lägger ribban för e sjuhelsikes bra jäkla semester.

Första två dagarna var det mulet vilket brukar vara en rätt bra kombo för lektrötta kroppar, även om jag den här gången hade en riktigt bra grund. Eftersom vi skulle fira vår tioåriga bröllopsdag på plats hade vi lyxat till det lite extra med poolaccess. Vi har fyra familjer som delade på vår pool. Ja jag kallar den nästan vår pool för de andra var i princip aldrig ute på altan och badade så vi hade en superstor pool för oss själva.

Vi insåg ganska snabbt att vi kommer behöva lite flytdjur för att överleva den kommande värmen så köpte både en luftmadrass och en unicorn. Senare på veckan fick vi en megastor späckhuggare och en badring av våra grannar när de åkte hem så vår uteplats såg ut som ett zoo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.