Great Fosters – Sarianne
sarianne

Sarianne

Great Fosters

Igår hade vi en mysig dag här i England, vi installerade oss och gick och la oss ganska direkt. Sov otroligt gott!

Vaknade, åt frukost och jag lyckades somna en stund efter frukosten innan vi skulle iväg på en vårpromenad som tog oss till Great Fosters.

Ett lyxigare hotell som även fått en Michelin stjärna. Vårt mission där var att äta en riktigt engelsk afternoontea. Det är alltid något speciellt med det. Sista jag va i England så var jag med Jenny, Aja och Maria var på ett fantastiskt slott den gången.

Hotellet låg i Windsor, tog cirka en kvart för oss att promenera bort dit.

Julias solglasögon, vilka egentligen är mins men hon vill gääääärna låna dem kommer ifrån Smaijl. För varje köpt par skänker de 10kr till organisationen Friends.

Framme vid hotellet körde vi en sightseeing i trädgården. Den va riktigt mysig och fin och allt var i perfektion. Allt annat än vad min trädgård representerar. När vi närmade oss slutet så frågade jag E om hon tyckte det var vacker. Mmm.. Jag insåg rätt snabbt att hon förmodligen inte gett trädgården så många reflektioner. Minns att jag själv var likadan att det kom en brytpunkt någonstans i vuxen ålder att man plötsligt inte kunde missa en solnedgång. Kunde blicka ut över vilket hav som helst och känna ett lugn.

Efter vandringen i trädgården var det dags för oss att sätta oss ner vid vårt bord. Vi började med ett glas champagne och valde sedan Tea. För mig blev det ett Mango Noir, svårt val mellan alla 40 olika sorter att välja. Vi fick in våra smörgåsar och ställning med godsaker. Fördelen var att de hade bra koll på allergier och vi fick många gluten och laktosfria alternativ. Smörgåsen med lax blev min favorit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.