Sarianne
sarianne

Sarianne

Friska och bacillerna är som bortblåsta igen, tack och lov.Imorse påbörjade jag en ordentlig få bort eventuella basilusker som eventuellt kan vara kvar i huset. Tvättat alla sängkläder, dammsugit, moppat och en rejäl rengöring av alla levande varelser inom huset. Tvagning från topp till tå med andra ord. Nu skiner det hemma, lagom till mellon ikväll, redan tredje deltävlingen det får inte gå riktigt så här fort känner jag, snart final och sen över för i år igen.

Dagen har gått lite i ett, hästar, handling, leta presenter till den kommande 17åringen och mer hästar och så tvätt och mer tvätt på den. Känns härligt när dagarna fylls med saker att göra, de senaste dagarna har jag slappat tillräckligt med en sjukling i huset.


Mössa från House of Lola

Mitt emellan allt det här hann jag med en lunch i ilfart med en fin vän.

Någongång ibland behöver jag en stärkande dryck för att komma ur eftermiddagsdvalan.

Dubbeltvagning idag efter alla hästbesök, den här schampot och balsamet luktar ljuvligt och gör underverk för mitt hår just nu. Jag gömmer det för mina massproducerande barn som tycks använda en flaska per dusch så jag ska få ha dem i fred och dofta himmelskt ett bra tag framöver.

Den här tvålen gör att duschen faktiskt går att få till utan tjat, showergel, blir som raklödder i duschen :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.