I vår ska jag odla – Sarianne
sarianne

Sarianne

I vår ska jag odla

I år är året, då jag faktiskt ska odla och så, jag känner mig lite förväntansfull för att se vad det kommer att bli för resultat. Ni ska veta att jag inte har några gröna fingrar alls. Inte alls, men jag har insett att en katastrof är en katastrof men processen dit kan också vara upplyftande.

När vi sågs i Västerås var Plantagen urgulliga och gav oss en påse med pressprover.

Så nu ska jag läsa på om de olika fröerna så jag vet när i tiden de ska planeras och sen får jag nog ringa in min experthjälp Linda som har stenkoll på sånt här. Ska bli väldigt spännande iallafall och följa de små fraserna mot sitt nya liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Åh va kul !!
    Jag har ett nyfunnet intresse i att odla, och här trängs redan peter penis chili och tomatplantor i fönstren.
    Drömmen är ett eget v’äxthus här fram i vår, men vi får väl se om jag lyckas övertyga mannen om att vi faktiskt “behöver” ett.
    ( Har jag tillräckligt många plantor stående i fönstren ger han nog med sig ;)