Sjukstuga – Sarianne
sarianne

Sarianne

Sjukstuga

Natten till igår fick Julia hög feber från exakt ingenstans, Magnus och hon var på akuten tidigare för att kolla upp en hand sm hon skadat i samband med skidåkning men tack och lov inget brutet. Allt bra och Magnus körde henne till stallet, tio minuter senare ringde hon och frös och hade ont i magen. Kom hem, somnade och sov ett par timmar och vaknade med 39.8. Dagen därpå var febern borta, hade 37.8 på kvällen. På natten började det om med ont i magen och resten är historia så vi kör med andra ord en vab dag idag med.

Tillräckligt pigg för att bli uttråkad men orkar inte med något avancerat så vi kör en hemmaspa dag. Det börjar alltid med lugn musik, tända ljus och massage. Vi använda en olja ifrån Lyko, gillar den – använder den själv en hel del nu i den vintertorra huden, oljan går in snabbt i huden så man slipper vara sådär klibbig.

Måste tipsa er om en urbra kräm som vi börjat använda på J, hon har ju en del allergier och känslig hud så svårt att hitta bra produkter och vintern är en riktig bov med hudsveda och torrhet. Vi har fått in rutin att använda den efter varje dusch och det gör verkligen skillnad, den känsliga huden kommer inte lika ofta. Att smörja in sig överlag är ju inget man som barn oftast tycker är jättelatjo därföruppskattar jag extramycket Evys mousse som gör det hela lite roligare. Denna är också en sån variant som går snabbt in i huden och lämnar inget kladd efter sig.

Produktfakta: Det ger huden effektivt och långvarigt skydd som består trots tvätt och annan påfresting. Genom sin skyddande barriär ger formulan skydd mot hudirriterande ämnen och förebygger kontaktallergi, torr hy samt eksem. Den återfuktar intensivt och hjälper huden att bibehålla sin fukt. Multifunktionella produkt som passar till allt ifrån torra händer och barns blöjområden till att vårda svårare hudproblem på hela kroppen och för dig som ofta utsätter kroppen för väta och irriterande substanser. Moussen absorberas snabbt, täpper ej till porerna och lämnar ingen fet eller kladdig hinna. Idealisk efter ansiktsbehandlingar. Utan konserveringsmedel och parfym i bakteriesäker förpackning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.