Jag ska cykla tjejvättern och tävling. – Sarianne
sarianne

Sarianne

Jag ska cykla tjejvättern och tävling.

Jag ska cykla tjejvättern i år, har varit ganska sugen på det i nått år och tio mil känns ända relativt överkomligt. Tio mil av spänning men jag står lite i valet och kvalet över om jag ska investera i en ny cykel eller inte. Cykelhjälm står högt upp på listan och sen cykeltimmar. Jag har  bokat in mig på spinningpass till veckan. Det ser jag ser fram emot mest är nog själva träningen inför just nu, kul och se vilka resultat cykeltimmarna kommer att göra.

Vi är ett gäng som ska cykla tillsammans, eller iallafall starta tillsammans och bara det bli ju urkul. Jag har inget mål med komma under xxx antal timmar utan mest uppleva själva loppet. Men det kan ju vara så att jag ändrat mig längs med tiden när jag får blodad tand av det hela.

Nu till det roliga!

Vill du också cykla Tjejvättern? Fortsätt då att läsa :) 

Just nu tävlar jag ut startplatser till tjejvättern, för att vara med och tävla svara på frågan nedan genom att lämna en kommentar.

  1. Svara på frågan: Hur många mil är tjejvättern och berätta gärna vilka dina bästa cykeltips är.

Tävlingen avslutas söndagen den 17/2  kl 23.59. Vinnaren kontaktas via mail kort därefter.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.