Haft haft bästa helgen – Sarianne
sarianne

Sarianne

Haft haft bästa helgen

Den hör gången styrde vi mot Västerås, sju av oss. Vi har tappat en och två kunde inte. Men vi sju som kunde denna gång hade sååå kul, första kvällen var en skrattfest från början till slut. Jag åkte runt 16 tiden i fredags, ratta iväg mig i Mini´n körningen gick bra ända tills jag kom fram till Västerås då gav min gps upp och ledde mig allt annat än till Östermälstrand där vi skulle hålla till.

Ringde Jenny och försökte få mig en beskrivning, böt app och körde lite vilse igen men tillslut kom jag fram och faktiskt först av alla. Hela bilen var fullproppad, med lite giveaways till resten. Den här gången delade vi upp planeringen och jag fick uppdraget goodiebags, kommer visa er framöver, mycket av sakerna blev väldigt uppskattade, kul att få sätta lite guldkant för alla.

Vi har två i gänget ifrån Värmland, de här tjejerna har en humor som är väldigt tillfredsställande för oss alla, man vet aldrig riktigt vad de kan hitta på. Det hela började när vi firade jul hos mig 2017 och vi hade ett julklappsspel, dessa två damer hade väl hittat lite för roliga julklappar och sen dess så kommer alltid dessa på tal. Nu hade de svängt förbi Stadsmissionen i Örebro på vägen och handlat personliga presenter till alla. Vissa älskade dock sina presenter och hade de hela helgen på oss när tillfälle gavs :)

Jag fick en röd, underbart varm mössa som faktiskt inte var helt pjåkig och till det en telefon från år (????) med bilder på vem an vill ringa, två av knapparna gick till SOS och sjukhuset. De tyckte väl att det var rätt passande med tanke på hur ofta jag är gipsad :) Sofie fick en följetång på sin jacka som hon fick i julas, MEN inget kommer att slå den kvalitetsjackan. Men jag gissar att deras jakt kommer att fortsätta.

Vi skålade i alkoholfritt bubbel, åt en supergod kycklingrätt med pasta. Uppdaterade oss om senaste nytt i livet. Det händer alltid något som vi ägnar halva kvällen åt. Det senaste är att en av oss ligger i skilsmässa och vi spenderade stora delar av helgen med att hjälpa henne att komma igång med tinder. Så många skratt vi har haft i helgen, Jag som är världens tröttmössa om kvällarna har fått uppleva att vara vaken över midnatt två dagar på raken.

En summering av fredagskvällen, god mat, skålar, fantastiskt utvalda presenter, nattmat, skratt, träningsvärk i magen och förväntan inför resten av helgen. Den får ni dock vänta på liiiite till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.