Nu rattas det Mini under helgen – Sarianne
sarianne

Sarianne

Nu rattas det Mini under helgen

Igår var jag på Mini Norrköping där vi hälsades väl välkomna av Linda. Vi hann strosa runt lite innan och kika på de bilarna som fanns i hallen, jag fastnade ganska direkt för en cab, såg framför mig hur vinden viner i håret på väg till en tjejresa med bästa vännerna.

Ska man ha en mini ska man nästan ha en lite mer åt det skrika hållet i färgen tycker jag, men jag är ju väldigt förtjust i färgerna på bilden nedan också, speciellt den nedersta som glittrar lite fint så där som man vill ha.

Fick sällskap av Johanna som nog provsatt de flesta modeller :) Det är verkligen mysigt i Mini´s nya hall kaffe och drickor så vi slog oss ner en stund och bara pratade om de olika bilmodellerna, bläddrade i broschyrer och drömde oss bort vart vi skulle åka på den där tjejresan med cab:en.

Så här i januari och just idag när snön singlar ner mot marken så känns det ändå som ett ganska bra val med en bil med tak. Den här pärlan är min ända tills på måndag, häng med på @sarianne.se på Instagram för vår härliga tjejhelg i Västerås.

Bilen är en MINI clubman Cooper S, 192hk, alltså 192 hk, jag har ganska många hk i min hästbil men den har inte en chans mot den här, ska bli riktigt kul och testa den för en långkörare.

Yes, det tindrar i ögonen!

Vill ni veta mer om Mini så kontakta de här powertjejerna.

Samt att du gärna får använda våra namn och kontaktuppgifter;

Linda

Linnea

010-168 16 00

salj.norrkoping@proauto.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.