Välkommen till mitt klagohål – Sarianne
sarianne

Sarianne

Välkommen till mitt klagohål

Sen den brutna armen känns det som att den här bloggen är mitt lilla klagohål, jag ber om ursäkt över dettas snart ska jag va tillbaka med lite skoj igen. Men det är ju så att livet inte alltid pekar uppåt, just nu väldigt krokigt upp och ner med smärta och begränsningar. Sjuka barn och så idag slog febern till på mig också. Kan känna att det kan räcka nu!

Men jag vet att det kommer tider som kommer flyta på utan sjukdomar och skador så bara härda ut. Innan sjukdomen slog till idag igen hade Julia en friskdag och vi passade på att åka ut till Sarino för massa gos och kärlek. Precis vad vi behövde, men ingen ridning.

Jag har blivit en sån där citatnörd men när man har all tid i världen plötsligt så finns det en hel del att göra som man annars inte håller på med. krav citat nörderiet. Men håll med om att många faktiskt ger väldigt bra tankar, den här är dagens favorit.

Hang in there!

E har inte gått upp ur sängen på hela dagen, Så ska försöka få i oss något och somna om, lite så dagarna ser ut just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.