Att få ordning på vinters torra period – Sarianne
sarianne

Sarianne

Att få ordning på vinters torra period

Är ni som mig, torris på vintern? Sluta då inte läs…

Om det är någon gång under året som jag verkligen behöver tänka på min hudvård så är det under vintern, Ni vet den där lite torra, strama känslan som infinner sig rätt snabbt när hösten och vintern knackar på. Just nu använder jag M Picaut Precious Oil, Jag använder den här från tid till tid men av någon anledning blev det ett uppehåll nu, så jag började om med dem här så sent som i förra veckan och märker skillnad redan från dag ett.

Babylen!

Det är inte av en slump som Precious Oil har vunnit fina priser på skönhetsmarknaden.

Om mindre än en månad fyller jag 39, vilket börjar ge resultat i form av skrattrynkor, charmigt enligt många men jag är nog inte där och kan se det charmiga riktigt än:) Den här oljan har en anti-agi vilket minskar fina linjer och rynkor.

Helt ekologisk – där har ni en sak till, jag som inte hade några nyårslöften, men det är baske mig en sak jag kommer att bli bättre på 2019 inom alla tänkbara kategorier och framför allt det vi stoppar i oss och använder på våra kroppar.

Ingredienserna i denna är aprikoskärneolja, jojoba och havtornsfröolja, låter i mina öron lite lyxigt. Minns en gång när jag var i fjällen och ko i kontakt med havtorn första gången, den gången i ätbar version det var en himmelsk upplevelse på alla sätt och vis sen dess har havtorn varit något speciellt för mig.

Det jag också gillar med denna är att den är otroligt enkelt att applicera, absorberas snabbt in i huden, vilken är en av de viktigaste kategorierna för mig när det gäller hudvård står inte ut med en kladdig känsla. Jag tycker också att man ser direkt att huden går iden lite vintertrött till flow och mer lyster och vem behöver inte det för att lysa upp lite nu de kommande månaderna. Jag upplever också, även ifrån tidigare erfarenhet av andra produkter i samma märke att produkterna är dryga, av det här serumet behövs inte mycket för att täcka ansiktet, jag brukar även köra hals och dekotage.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.