Slutet på 2018 blev inte som planerat – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Slutet på 2018 blev inte som planerat

Gipsad och smärta deluxe gjorde att de flesta veckorna i december fick tillbringas med handen i högläge, det bidrog dock till att jag inte känt någon som helst julstress. Av Instagram att döma känns det som om jagar den enda som inte har lagat julgodis, stoppat egen korv eller pyntat från golv till tak.

Men jag tar det hela med ro, hade inte tänkt stoppa korv om handen var gipsad heller. Men några fler knop hade jag nog lyckats få till. Julafton firades i stallet med julgröt och skinksmörgås med ridning av favvohästen. Därefter åkte vi direkt hem, packade in oss i bilen och åkte hem till Kungsängen. Där var det däremot pyntat från golv till tak, ljudet av jullåtar hördes ifrån köket och dofterna av Janssons, köttbullar och prinskorv spred sig sakta men säkert genom hela lägenheten.

Efter jul blev jag sjukskriven med handen för att läka på bästa sätt, har hunnit med magnetröntgen och varit hos läkaren. Resten av tiden har jag spenderat med att fylla i kalendern med det som komma skall, tvättat ytterkläder och pimpat med reflexer. Sen jag själv fick körkort har jag verkligen fått en ögonöppnare för vikten av reflexer. Så nu hänger det liljor och enhörning på sina rätta platser och inte längre i byrålådan.

Vi har också inför det nya året passat på att moffla i oss godis…

Haft vänner över på fika…

Beställt träningskläder i hopp om att återuppta träningen igen…

Pysslat

Myst med tända ljus under täcket…

Långa, lååååångsamma frukostar… 

Sorterat skåp och organiserat upp…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons