Mys med mina små kattungar – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Mys med mina små kattungar

Vi tjejerna i familjen har börjat med häst, bästa beslutet, vi får så mycket tid tillsammans.
 
Tid utan telefoner, tid med fysisk aktivitet, tid med ansvar, tid för samtal och tid för kärlek. 
 
Älskar´t – när vardagen rullar på i en takt där man inte alltid hinner med så är det här ändå den bästa prioriteringen vi gjort och gör just nu. Frisk luft och vi får vara nära eftersom vi alla åker iväg samtidigt så kommer vi också hem samtisigt och har på något konstigt sätt fått till veckans alla middag tillsammans, det brukar alltid vara svårt annars. 
 
Har hunnit med de här ansiktmaskerna också, de har legat i skåpet längst in ett tag i och med renoveringen av tvättstugan men hittades för ett tag sen. J har pratat om dem länge så det var verkligen dags nu. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons