Netgear Orbi WiFi System – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Netgear Orbi WiFi System

”I samarbete med Buzzador…”
 
Jag har testat Netgear Orbi WiFi System i en månad nu och väntat in i det sista att skriva en recension för att verkligen ösa på och ge det här produkten en rejäl testning. Det finns några saker i livet som är vitkigt för mig: 
 
  • Kärlek
  • Mat
  • Härligt häng med posivitva människor
  • Wi-fi
Kärlek är väl nästan inget som någon klarar sig utan, likaså mat. Positiva människor har jag flera stycken omkring mig. Wi-fi ett perfekt sådant är inte lika självklart och ibland nästan svårare att påverka. Vi har såklart haft en router även innan vi testade denna och en rätt schysst modell, har en man som kontroller saker in i minsta detalj innan han beslutar sig för ett köp så att den här produkten får en tumme upp av honom säger allt. 
 
Jag provade själv inte att installera det, men enligt M så var det inga konstigheter. Jag har bara testat när allt är klart och redo att köra. Vi hade en del problem enligt mig och andra familjemedlemmar med vår förra router och det var att det inte fanns något internet i uterummet och på övervåningen kunde det ibland svaja till lite, annars inga större problem men jag har saknat att inte ha det i uterummet som är lite av min fristad – där jag tar ett par minuter på kvällen för att varva ner och hålla kontakten med omvärlden. 
 
Nu med Netgear Orbi WiFi System så har vi ett mer än godkänt internet i uterummet och även på övervåningen. Jag kan inte komma på några nackdelar med produkten faktiskt. Fördelar finns det många, bland annat gillar jag att den inte är ful som stryk vilket alla tidigare routrar som jag har ägt faktiskt har varit. Den kan stå framme som en del av allt annat liksom. 
 
 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons