Santa Marias Mystery Box – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Santa Marias Mystery Box

Jag har testat Smakbox “Santa Marias Mystery Box nu i helgen, eftersom jag varit bortrest så fick den ligga och gotta sig i butikshyllan på posten ett par dagar extra. När jag öppnande den blev jag överlycklig över att se Smoky Halloumi taco och bestämde mig för att det skulle bli kvällens middag direkt. 
 
I min värld blev det inte alls vad mina smaklökar hade hoppats på och då e jag en riktig succer på Halloumi. Tror det skulle vara godare utan kryddan till nästa gång så jag får testa det. Det andra smakade fin fint.
 
Mini taco tubs är mina favoriter sen innan och det jag alltid äter till tacos, Tortilla chipsen. Så i det stora hela en härlig tacokväll en måndag.  
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons