Promenad in till Torreveija stad – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Promenad in till Torreveija stad

Igår när vi vaknade kände jag att vi behövde göra något annat, vi bestämde oss för att gå in till Torreveija stad. 1,2 mil fram och tillbaka i 36-graders värme. Magnus och jag hade rivit av ett par km på morgonen också så benen var rätt glada över att
få gå och lägga sig igår. 

(null)

På vägen dit fick vi stanna på Lidl och handla vatten och glass som höll oss på glatt humör. Samma sak på vägen hem. 

(null)

(null)

Vi strosade runt i affärer någon timme innan magen blev för hungrig bestä de vi oss snabbt för en Burger King lunch. I deras självbeställnings monter kunde man enkelt klicka i att man ville ha glutenfritt, inte alltid det är så smidigt att beställa
specialkost men det här var toppen.

(null)

(null)

Elin fick en del shoppat med Jullan hitttade inget så får bli mer shopping en annan dag. Promenaden hem var ännu varmare än förmiddagen så fick mata på med undantag för ett glasstopp bara för att få komma hem. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hemma sen körde vi spel på balkongen, den ena tröttare än den andra vi orkade inte ens gå ner och bada vilket förmodligen skulle ha gjort oss piggare:) 
Massa massa påfyllning av ny vätska och en varsin "glass", tog med de här silikonformarna hemifrån där du kan göra egna glassar, Calippo varianter. Mina barn älskar is, så ibland fryser vi bara in vatten i dem och ibland något med mer smak.
Himla smidigt, det behöver ju inte alltid vara glass köpt på affären, du sparar en slant och framförallt vet du vad det är för ingredienser i det du serverar även om du festar till det med mer än vatten i:) du kan bland annat köpa dem här.

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons