Smakbox – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Smakbox

En sak jag gillar är att få hem boxar. Smakbox är en sån box som känns lyxig och detn innehåller verkligen altid bra produkter. 90% som jag blir väldigt förtjust i och så någon enstaka som inte blir nya favoriter men det är alltid kul att testa nya saker. 
 
Smakbox skickas ut varannan månad till kostnaden av 199:- innehållet i boxarna överstiger alltid den summan med råge. Den här boxen har de haft temat vårtecken på och sannerligen kan jag ställa upp på att kalla den för vårtecken det finns riktigt många smaskigheter som passar för vårens lucncher ute i solen eller häng hemma i soffan ute en dag full av lek och bus. 
 
Är ni själva intresserade av att starta upp en prenumeration så använd dig av koden SARIANNE så får du 15% på första boxen och en gåva: en flaska ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård
 
 
(null)
 
Herrgårdscider med äpple smak, riktigt god och läskande. Ka tänka mig att den skulle passa perfekt till en grillkväll om man vill ha ett alkoholfritt alternativ att välja på. Jag tycker att det alltid blir extra fint med glasflaskor. 
 
(null)
 
Förra helgen testade jag deras päronsmak, den föll mig så i smaken att jag åkte tillbaka och köpte en till direkt. Jag och bonaqua har en speciell relation, jag levde på deras lättkolsyrade citronsmak under min senaste graviditet. Den här smaken var också en favorit så de kommer jag verkligen att köpa fler av. 
 
(null)
 
Tummen upp säger barnen! 
 
(null)
 
Sockerfritt godis är alltid något som väcker mitt intresse. De här smakar rätt likt andra godisar smaksatta med Stevia. “Inte som riktigt godis” säger barnen och nöjer sig med ett par bitar. Men heeey det är ju det som är det bästa! Tummen upp från mamman. 
 
(null)
 
Salamin med cheddar var ingen favorit hos mig, mest på grund av doften. Jag äter mest med mitt luktsinne har jag insett så tyvärr föll den på doften för min del  
 
(null)
 
Juicerna från BRAVO är favoriter sen länge men då i stort förpackning. Jag har en viss förkärlek till den här typen av dryck med sugrör. Som man själv är uppväxt med, jag vet itne om det är minnena som gör det. Jag minns framförallt alla skolutflukter med triangelformade förpackningar. Alltid när jag är sjuk ber jag om att få små förpackningar med sugror, gärna med apelsinsmak. Ahhh det smakar alltid ljuvligt! 
 
(null)
 
Loka crush har kommit ut med en ny smak, äpple. Tänk så orginellt, ibland är det enklaste det godaste. Det känns som att det är många twistar där det ena blandas med det andra men det här va gott i all sin enkelthet. 
 
(null)

 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons