Hemma från jobbet – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Hemma från jobbet

Jag gick hem igår från jobbet då illamåendet plötsligt knackade på utan förvarning. Varit sängliggandes sen dess. Sängliggandes men inte sysslolös. Har köpt en bil ifrån sängen som jag bara sett bilder på, kan bli intressant det här när mannen kommer
hem med den efter jobbet:) 

(null)

(null)

Vi var och firade Engla som fyllde tio år, tänk barn som ska lyxa till det och beställer en planka med hamburgerkött. Själv tog jag en vanlig plankstek och det var verkligen länge sen. Efter middagen blev det skratt, fniss och skojigheter till alldeles
för sent på en vardag men ibland måste man va:) 
Jag har hunnit med en vinkväll hos Linda också men så goda tilltugg. 

(null)

(null)

(null)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons