Bounce i Kungens Kurva – Sarianne
sarianne

Sarianne

Bounce i Kungens Kurva

Vi är flitiga användare av trampolinparkerna, ett himla bra koncept för att automatiskt få in lite rörelseglädje under helgerna. Det är liksom inte lika motsträvigt att föreslå det som en promenad i skogen med mamma. Tummen upp för att det har kommit en hel del sånt här som passar nu när barnen börjar bli äldre. 
 
Det var nästan tomt när vi besökte Bounce men inte oss emot, barnen kunde hoppa och skutta obegränsat och spenderade mycket av tiden i Ninjabanan också där och då ångrade jag mig att jag inte ordnade inträde till mig också men eftersom jag inte vågade på grund av en envis förkylning så fick jag snällt titta på den här gången. 
 
 
Speciella strumpor krävs för att få bästa fästet, himla snygga också. Strumporna kostar en liten slant men kan användas från gång till gång sen. Det jag gillar med Bounce är att man snällt får vänta på att bli insläppt till ett visst klockslag vilket gör att det aldrig är för många bland trampolinerna samtidigt, när klockan är slagen får man snällt åka hem och det är dags för nästas tur. Det finns tyliga säkerhetsföreskrifter här och var som en påminnelse. 
 
 
 
 
Mycket att välja på, spring i benen mellan de olika aktiviteterna :)
 
Plus för stora ytor och rena, inte med en massa dammråttor som jag tycker att man ser väldigt mycket av på leklanden för de yngre barnen. Fräscht och så gillar jag att kiosken/cafeterinan säljer nyttigare alternativ som smoothies det går alltså att skippa godiset. Heja er!
 
 
 
 
 
Den fruktade väggen, Elin kom upp för den mellersta. Jag hade brytit armar och ben på nervägen tror jag så lika bra att jag inte köpte mig inträde :)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.