Godmorgon

Jag somnade tidigt igår, redan vid 20 så vaknade 3.22 pigg och utvilad:) Har hunnit få en del gjort om jag säger så.

Varje år när barnen blir äldre ägnar jag mig åt minnesresor. Galna upptåg de har haft, Julia har verkligen varit en buse i sina yngre år vilket resulterat i både det ena och det andra. Nagellack på hela golvet och utsidan av huset, mjölpaket över hela huset, tur jag inte kommer ihåg allt:)

Glädje har hon spridit och hon kommunicerar på ett sånt sätt att man alt som oftast skrattar ihjäl sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s