Ryggläge i soffan

Tacofredag och sen direkt parkering i soffan, långtidsparkering. Mannen har introducerat mig till en ny tv-serie, Designated survivor My god mina kvällar har kretsat kring den hör serien hela veckan. Så bra, så spännande och ikväll är inget undantag. Snart är säsong ett plöjd.

Den här helgen har en hel del planerat, jag behöver plugga inför nästa examination, jag har ett än så länge hemligt projekt att förbereda mig inför, vi ska stå i handbollskiosken, träffa vänner på middag och avslutningsvis titta på handbollsmatch. Förena nytta med nöje som man brukar säga men imorgon behöver vara en riktigt effektiv dag för att ta tillvara på helgens alla timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s