2018 resans år

2018 ser ut att kunna bli resans år, vilket är det bästa bästa enligt mig!

Vi får väl räkna med Dominikanska eftersom vi kom hem 2018, sen knallar vi vidare mot påsklovet då det blir Gran Canaria då jag och Jullan ska på en mysig tjejresa. I sommar ska familjen packa väskorna och spendera fyra (!!!) veckor i Spanien. Yeeeeey. Sen i september blir det en kortvecka i Spanien igen. Hinner jag med något mer tror ni?

Jag tror 2018 kan bli riktigt spännande, jag känner att det är ett år av förändring, ett år där jag gör det jag vill, det familjen vill det som passar bäst för oss och det som ger oss nya utmaningar. Det ska bli ett riktigt kick as år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s