Boostcamp på Tanumstrand

I slutet på januari åker jag ner till Tanumstrand igen för deras koncept Boostcamp en riktig succéhelg där träning varvas med spa, avkoppling, god mat och häng med fin vän. Step up finns på agendan den här gången och lite kampsportspass. En hel del nya pass som jag ser fram emot massor, tycker det här upplägget med pass passar mig mycket bättre än tidigare gånger, så nu är jag riktigt taggat. Skönt att komma iväg, vet redan nu att vi kommer att skratta oss genom resan, tur är väl det med tanke på att det är en bit med bilen.

Mina tidigare besök på tanum ser du nedan, det har blivit en del 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s