Sjuka och regn

Jullan är sjuk för andra gången den här resan och dessutom är det tredje dagen med dåligt väder, man blir lite lätt uttråkad. Hon är magsjuk eller något liknande och kommer inte utanför rummet, hoppas det går över tills vi ska hem!

Jag har laddar hem yatzy och schack på telefonen nu iallafall och snart ska jag ut och ta ett löparpass på stranden i spöregnet. Uppfriskande…eller nått!

Dagens andra promenad fick jag sällskap av the man med tjittrandes om allt mellan himmel och jord. Vi gick åt andra hållet på stranden idag och eftersom det regnat mer eller mindre hela dagen så var det superlugnt. Några som promenerade och andra som sprang. Ska lägga mig strax, känner på mig att det blir en natt jag får vara vaken med Jullan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s