Under en palm

Även igår blev det en tennismatch på kvällen, skönt att kombinera semestern med rörelse efter en stillasittande (liggande) dag vid poolen och havet. Idag ska jag få in en promenad istället längs med havet, får se vilka som väljer att haka på 🙂 Det är väldigt rogivande att gå längs med vattnet när solen börjar bli svalare, kite-surfarna är som mest aktiva och de flesta har börjat att plocka ihop sitt efter en dag på stranden.

Igår efter tennismatchen däckade Jullan ihop, tror de var en lindrig variant av vätskebrist för hon kickade igång efter en resorb igen. Har alltid för vana att ha med oss det när vi reser iväg så idag blir det att fylla på extra mycket med vätska för henne (oss alla för den delen).

Favoritlunchen här 🙂

Igår var det molnigt fram till efter lunch, men rätt skönt med variationen jag är inget freak av att sola utan tycker oftast att det blir för varmt. Låg iallafall nere vid poolen tills solen tittade fram och läste min bok, tittade på människor och bara andades in lugnet och nuet.

Igår innan vi skulle somna så hade vi högläsning av boken jag läser, barnen tycker att jag har e väldigt berättande röst vilket gör vilken text som helst spännande. Det tar jag som en av de bästa komplimangerna, Jullan somnade snabbt men resten höll sig vakna och hann höra fem kapitel innan lampan släktes. Bra dag helt enkelt!

Gick upp från poolen redan efter 15 igår då kändes det som att det fick räcka, istället blev det lite chips och två avsnitt av the ranch. Nu börjar resten av gästerna vakna till liv på hotellet. När jag smiter iväg ner till receptionen är klockan oftast runt 5 (10 svensk tid), då är det jag och hotellpersonalen vakna:) Jag vaknar automatiskt, internet är som bäst den här tiden så passar på att beta av lite mail och göra ett blogginlägg innan jag väcker de andra vid 7 för frukost:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s