Så här minns jag året 2017 del 3

Oktober

Jag och Jullan spenderade eftermiddagarna/kvällarna med att köra skogsträning. En blöt månad med mycket regn. Hann även med ett besök på Tanumstrand igen och den här gången Yoga Fusion, det är är på riktigt den bästa av alla koncept jag var it med om. ÄLSKADE YOGAHELGEN!

Meditation tidig morgon och former av avslappning som jag inte provat innan, blev särskilt förtjust i Somatics och Yin Yoga. Efter den här helgen försvann alla mina stresshormoner och höll sig i schack väldigt länge så nästa gång de har Yoga Fusion igen så är det jag som åker ner och där med basta.

November

Famijen åkte den här gången ner till Tanumstrand för att delta i deras höstlovsvecka med Halloween. Väldigt bra arrangerat och det fanns verkligen något att göra hela tiden om man skulle vilja det. Vi valde mellan aktiviteterna och gick på pyssel, skattjakt och show. Vi bodde i en jättefin stuga, vilket var första gången för mig men jag tänker en sommardag, då skulle det vara perfekt att bo i stugorna. Utsikt över vattnet och bara ta in utsikten.

Mara hade 35-årsfest med 80-talstema som jag och Magnus var på. Sent som vanligt men himla kul!

Jag och Maria rev av vårar event som vi planerat ett tag, jultema så hela huset var julpyntat i november långt innan första advent när gästerna anlända och precis som jul kräver så var det både uppesittarkväll med bingo och såklart julklappar dagen efter på julafton. Det här mina vänner var en riktigt härlig kväll och ni som vet ni vet. Jacka, näver och läskiga tomtar! Med betoning på läskiga.

Hann även med det årliga julklappsspelet med Lotta och Åsa. Hysteriskt, jag tror att det blir mer och mer hysteriskt för varje år som går. Vi säger alltid att vi ska ha med oss tre paket var men det brukar sluta i totalt 20 klappar och sen slåss vi (nästan bokstavligen) om vem som ska få vad tror inte ens att vi vill ha allt  utan det blir mest för att jäklas.

December

En av de bästa sakerna med december är Sofies julbord, Olearys har riktigt bra julbord, gott, mycket att välja mellan och sen gillar jag att man kan välja femkamp eller annat efteråt för att röra sig annars är risken att man hamnar i matkoma direkt. Vi skrattade oss igenom julbordet, jag och Maria delade hotell i stan och när vi var på väg hem bestämde vi oss för att möta upp Nettan så det blev en helkväll på stan med bubbel och väldigt interna skämt.

Sista touchen på Jullans rum blev klart efter tapetseringen i somras, massor av förvaring och inget ett ”barnrum” längre som hon inte ville ha.

Den första riktiga snön kom och vi gick ut direkt, lekte med Charlie och gjorde snögubbar.

Julia fick vara lucia i klassens luciatåg som var en kombination av luciasånger och disneysånger. De var riktigt duktiga och hade lärt sig väldigt många sånger.

Ännu en tjejkväll som fick avrunda det här året med tjejkvällar. Hemma hos Jenny med julklappsspel, vinprovning, mat och bad. Massa skratt åt höger och vänster.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s