Löjromspizza

Löjromspizza är verkligen bland det godaste jag vet, alla kategorier och det passar verkligen till vilket tillfälle som helst. Tjejhäng, mingel, tvkväll, som snask osv. Jag har haft med löjromspizzan som ett obligatoriskt inslag sedan i våras och nu syns den nästan på alla festligheter 🙂

Jag använder mig av Daniel Lakatosz recept som jag tycker är precis så som jag vill ha min löjromspizza, testat andra varianter men den här är oslagbar. Jag gör dock inte pizzadegen själv utan köper färdig glutenfri.

Så det är toppingen jag har kopierat rakt av:)

Topping
4 dl crème fraiche
200 g riven parmesan
1 dl finhackad gräslök
1 dl finhackad rödlök
140 g Kalix löjrom
flingsalt
peppar
citron

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s