Jullov

Barnen har officiellt jullov, jag började dagen tidigt på jobbet imorse. Nu är jag så där trött så jag hamnat i soffan mysandes under en filt. Jag ska iväg om ett tag till en kompis för lite skvallerkväll.

Jag tog en liten avstickare från jobbet för att hinna med tandläkaren med Julia och därefter i väntan på skolavslutningen GI k vi och åt en varsin smörgås. Satt i nästan en timme och pratade om ditten och datten. Vi skrattade åt att vi klippt oss och både till samma längd så vi nu kunde misstolkas som tvillingar:)

Avslutningen var stämningsfull i vanlig ordning och baren hurrade in jullovet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s