Dubbla uppsättningar med lucia

Igår hade vi lucia på jobbet, en av de bästa traditionerna enligt mig så långe barnen tycker det är roligt så. Det är ju en het potatis det här med lucians varande eller icke.

Idag har Jullan lucia på hennes skola och hon ska vara lucia, jag fick tjuvhöra några av sångerna idag. Vi började morgonen med ett läkarbesök och astmakontroll så jag tog ledigt hela dagen för att vara resten av dagen i skolan med henne.

Har preppat luciakronan och ska stryka klänningen innan vi åker ner och får ännu mer julstämning. Det brukar vara runt lucia varje år som stämningen kommer för mig. En annan sak… Tio dagar tills vi åker!

En del att ordna med känner jag innan men jag kastar allt som börjar på s……tresss!

Passar på att visa er månadens restaurangen, jag gillar verkligen när det där plinget kommer som ett sms i telefonen för man kan nästan vara garantera att det är något smaskigt i lådan. Den här gången var inget undantag. Tomteskallarna var ruskigt goda och så gillar jag kanelen som är ekologisk. Vi konsumerar en del kanel under december då tomtegröten är obligatorisk under hela december.

Har ni provat testagram?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s