Det märks att det börjar närma sig jul

Kalendern är fullproppad just nu, lucia på jobbet, lucia med barnen, folk att umgås med, träning och sen vila däremellan också. Julklapparna är inslagna så det är väl egentligen bara de här ströklapparna som trillar in nu på slutet som behöver slås in. Jag har läget under kontroll! Till skillnad från förra året då jobbade jag till 18 dagen innan julafton och fick för mig att jag skulle hinna få ordning på allt på kvällen, inte bra alls!

Samtidigt som det här så håller jag på och ser över sommarkläderna och beställer det som saknas.

Det går åt en och annan Nocco just nu 🙂 Har ni provat skumtomten? Här har jag julstämning iallafall, jag har inte ens förberett särskilt mycket i pyntväg den här julen, bara för att jag inte vill, varför stressa liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s