Årets traditionella julbord

Även i år bjöd Sofie in till sitt traditionella julbord på Olearys, det har verkligen blivit lite av en tradition. Den här gången blev det på Tolv Stockholm Event Center, med ett gediget julbord och så femkamp efter maten.

Innan vi väl kom till Olearys så möttes jag och Maria upp på hotellet vi bokat över natten, jag kom en bra stund innan men Marias tåg rullade in ungefär när vi skulle mötas upp så det blev lite turbofart för henne innan vi satte oss på tunnelbanan mot Globen. Jag släpade med mig väskan och ett par bärkassar med saker som blivit försenade ifrån mitt och Marias julevent, var med andra ord rätt skönt att komma fram och slänga sig i sängen. Jag gjorde ordning på Marias säng också så hon skulle känna sig extra välkommen 🙂

Dryck från Noa Noa, Pixi kalender, halkskydd vilket jag är rätt noga med att använda nu efter min brutna arm förra året och bar från Barebells.

Maria och jag körde en återanvändning på våra juleventströjor med blinkande lampor, tyvärr är det sjukligt varma så kunde inte ens genomlida fram till att det var dags att äta mat. Inte nog med att jag senare skulle få en massa pressies så kom även Maria med ett lip balm, höjden av bäst!

Jag gillar Olearys julbord, det är enkelt och inte stelt som på många andra platser vilket inte riktigt är min grej, dessutom skulle jag rekommendera att boka in er på femkamp efteråt, det är verkligen skönt att röra på sig istället för att hamna i matkoma. Det som också var bra var att allt var noga uppmärkt vad det innehöll för oss med allergier. Dessertbordet var som på alla andra ställen en hopplöshet om man som mig är både gluten och laktos.


Helena, Bambi, Jessica, Linda, Sofie, Maria och jag

Kul med lite variation på de inbjudna också, Sofie har en bra känsla för att bjuda in härliga och glada tjejer. I de röda påsarna på bordet hade vi fått en varsin överraskning ifrån Anilla, ett jättefint armband med personlig text. You only live once fick jag, gillar det mottot!

Femkampen då?

Gick väl inte kanon för mig men jag kom heller inte sist men typ 🙂 Golfsimulator var verkligen inte min grej, inte alls, knappt att jag träffade bollen och sen att därefter peppra på självförtroendet med minigolf gjorde att jag koncetrerade mig mer på drinkarna och att snacka istället. Eftersom det var väldigt mörkt i lokalerna så blev det verkligen urusla bilder. Riktigt kul kväll med massor av skratt och flams precis som jag gillar, seriositet är inte min grej, iallafall inte när jag ska ha kul 🙂 Efter att vi avslutat bowlingen så rundade vi av kvällen och fick skjuts at Jessica tillbaka på hotellet. Vi landade på hotellrummet ett tag och började fingra på alla julklappar vi fått med oss ifrån Sofie och bestämde oss ganska snabbt att vänta till julafton det kunde vi glömma.

Vi asgarvade oss igenom hela paketöppning mest för att det kändes så surrealistiskt att sitta där i slutet på november och öppna alla julklapparna, mer än vad jag får på vanliga julafton. Vi klämde och kände och gissa vad det var. Det första vi öppnade var ett resekit med hudvårdsprodukter ifrån M Picaut, jag använder hela den serien med hudvård just nu men det kommer jag berätta om i ett annat inlägg. Jag har testat det här resekittet flera gånger innan och det är riktigt smidigt, perfekt storlek som gör att det räcker ett par dagar och man slipper att släpa med sig en massa stora krämer i onödan.

Svarta servetter och servettringar från Linas Glädjeyra, ett företag som jag samarbetat med själv tidigare och där finns det verkligen massor att välja på.

Servetter, röd ljuslykta och produkter för att bli lite fin till julen. Jag blev extra glad över solskyddsfaktorn som kommer passa oss jättebra nu när vi ska utomlands snart. Produkterna kommer ifrån Loreal och Garnier.

Nagelolja och läppscrubb ifrån Klockargårdens ännu ett favoritmärke för mig.

Ännu en del julklappar var inslagna men det får ni se i ett annat inlägg. Efter julklappsöppningen mötte vi upp Nettan på stan och ett (eller flera!!!) glas bubbel innan vi stupade i säng. Kul som fasen på alla dess sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s