Slår in julklappar och poppar julmusik

Eftersom julen kom tidigt i år för min del så känns det helt rätt att börja poppa julmusik och slå in julklappar. En sak jag verkligen inte gillar att göra är att slå in julklappar, kan vara bland det tråkigaste jag vet faktiskt. Men om jag börjar nu i god tid så får det bli ett par klappar per dag tills det är dags.

I helgen ska jag på julbord som Sofie har ordnat, hennes årliga julbord som jag än en gång har fått äran att närvara på, förra gången blev jag tyvärr sjuk men i år så. Längt på den!

Skönt att jag köpte julklapparna tidigt iallafall så jag slipper stressen med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s