Saffransskorpor

Vi har börjat fuska lite inför julen, en adventljusstake har fått åka upp och faktiskt även en del juldekorationer, mysigt så in i bomben och vet ni vad än har ingen från grannskapet kommit och klagat. Älskar julen och allt som har att göra med den, men så fort julafton är förbi så plockar jag gärna ner det så fort som möjligt.

Vi bakade saffransskorpor igår från ett av Lailas recept, enkelt och urgoda. När jag var i Ullared tidigt i höstas köpte jag en fin glasburk som har ekat väldigt tom men nu är den fylld med härliga skorpor. Får se hur länge de får ligga där i. När mannen kom hem från jobbet hade jag ordnat med lite glögg, pepparkakor och ädelost, snacka om julstämning.

saffransskorpor

Jag har äntligen ordnat med ett par grytlappar, dessa är ifrån Living & Room, har i ett par år haft såna plastiga och nu sista tiden verkar de har förlorat sin grej för det är inte många sekunder man kan hålla i plåten inna värmen börjar ta över. De här grytlapparna är ju dessutom ljuvligt söta till skillnad mot de plastiga 🙂

living and room

Nu får vi se hur länge de här skorporna ligger kvar i burken med tanke på att det bor en och annan vandrade godisråtta här hemma. Faktum är dock att jag hållt mig ifrån rent godis i flera veckor nu, just nu är jag inte alls sugen heller, märklig känsla det med!

julgodis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s