Tävling med Lego

Tävlingen hålls i samarbete med lego

Som tradition brukar jag alltid hålla en tävling med Lego inför den kommande julen den här gången blir det ett sett med Lego Friends Vinterresort, skidlift. Vi har haft just en Lego friends fantast här ett par år vilket innebär att det under vår gran de senaste åren alltid funnits ett hårt paket som skramlar. Det jag gillar med lego är att det är gångbart långt upp i åldrarna till skillnad ifrån mycket annat som man kan hitta i leksaksaffärerna. Utöver det gillar jag att barnen sitter tillsammans och bygger legot mer än så kan jag inte önska av en bra produkt som jag vet håller år efter år.

För att vara med och tävla vill jag att du lämnar en kommentar i detta inlägget, klicka på rubriken så kan du kommentera inlägget 🙂

 1. Vad heter de två Lego Friends figurerna som ingår i detta paket?
 2. Vem skulle du ge paketet till om du står som vinnare och varför.

Tävlingen avslutas på söndag den 19 november 23.59 vinnaren presenteras här på bloggen veckan därpå, vinnaren får även ett mail av mig.

Vinstens värde ca 499:- Eventuell vinstkatt står vinnaren för.

 

19 kommentarer

 1. Sara · 8 dagar sedan

  Figurerna heter Mia och Olivia
  Jag skulle ge detta till mina tjejer i julklapp efter de är så snälla och hjälper till hemma

  Gilla

 2. TrollMorsan · 8 dagar sedan

  1.Figurerna heter Mia och Olivia.
  2. Min älskade son skulle få detta trots att jag avskyr lego. Varför… för att det gör så pip ont att trampa på dem! Men av kärlek till mitt barn ska han såklart få det han önskar mest, därför hoppas jag för hans skull ❤

  Gilla

 3. Mamma Sandra · 8 dagar sedan

  Figurerna heter Mia och Olivia. Jag skulle ge detta till min dotter som just börjat bygga lego, men i nuläget snor brorsornas lego då hon ännu inget äger.

  Gilla

 4. Helena · 8 dagar sedan

  Svar: Mia och Olivia.

  Mina två söner älskar allt som har med lego att göra och de gillar verkligen att bygga och leka ihop trots att det skiljer 6 år på dem. Det skulle bli en fantastiskt bra julklapp till dem. Det kommer bli många glada skratt, snack och lek till jul isåfall,

  kram från mig
  /H

  Gilla

 5. Lotta · 8 dagar sedan

  De heter Mia och Olivia!

  Barnen lekte under många år otroligt mycket med Lego men nu när de kommit upp i tonåren händer tyvärr mer sällan. Som tur är så har deras yngre kusin fastnat för legobygge så nu kan jag bygga med honom istället. Vinner jag så kommer kusin Arvid få skidliftslegot!

  Gilla

 6. Stina Polvi · 8 dagar sedan

  Mia och Olivia ❤ Jag håller fullständigt med – detta är en fantastisk Julklapp, till min dotter 🙂 Finns det inte ett paket som skramlar lite misstänkt under granen saknas det något 🙂 Såååå roligt att bygga och fundera, fnissa och spekulera och sedan kunna leka ❤ LEGO är vansinnigt roligt 🙂
  Ha en fortsatt fin väntan på Jul ❤

  Gilla

 7. inza13 · 7 dagar sedan

  Namnet pånfigurerna är Mia o Olivia.

  Jag skulle ge det till Mathilda som älskar att åka skidor 🙈 och lego är verkligen en höjdar Leksak när det gäller henne.

  Gilla

 8. Jessica Sundberg · 7 dagar sedan

  Mia och Olivia.
  Jag vill ge paketet till min systerdotter. Hon har ADHD och att sysselsätta sig med Legobygge gör verkligen skillnad för henne. Hon får ett lugn och en koncentration som annars inte finns där.

  Gilla

 9. Camilla Sandmark · 7 dagar sedan

  Figurerna heter Olivia och Mia.
  Jag skulle ge det till min gudson. En helt underbar liten autistisk kille som älskar att bygga med lego och kan sitta i timmar. Nya figurer är alltid uppskattat så dessa skulle han gilla.

  Gilla

 10. Linda · 7 dagar sedan

  Svaret är Mia och Olivia
  Om jag har turen på min sida så skulle min yngsta flicka få detta. Hon älskar att bygga lego och har önskat sig egna byggen då hon gärna vill leka med sina äldre syskons byggen, något som inte är så populärt från deras håll. Vore därför fantastiskt att få överaska henne med detta 😊

  Gilla

 11. Christina Frisberg · 7 dagar sedan

  🙂 ❤ Christina Frisberg ❤ 🙂
  SVAR:Mia och Olivia heter de
  Jag skulle ge detta i julklapp till mitt barnbarn Matias som ju bor i Madrid & som jag inte kommer att träffa denna julen, vi får liksom inte ihop det med ledigheter från jobb osv. så inne i detta mormors hjärta ligger ständigt en liten längtan & skaver & gnor så illa, men julklappar ska vi allt skicka ner till honom ändå & LEGO är ett säkert kort, det kan han sitta & bygga med i timmar. 🙂 ❤
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.

  Gilla

 12. Helena i Uppsala · 7 dagar sedan

  Mia och Olivia
  Jag ska bli morsfaster! Tjejen kommer i början av april och Lego blir något för henne att växa i. Hon är dessutom den första i den generationen så det finns ingen att ärva av. Jag hade inte lego.

  Gilla

 13. Ulrika Andersson Kahlman · 7 dagar sedan

  Mia och Olivia

  Min systerson o gudson Loui skulle absolut få dessa!

  Gilla

 14. Tommy · 7 dagar sedan

  Hej hopp

  Mia och Olivia

  Min son Jacob förstås, han älskar Lego precis som jag gjorde när jag var barn. Fortfarande gör faktiskt…
  Just Lego är det som binder ihop oss mest, vi kan sitta i timmar och bygga o leka med hans Lego. Märker hur bra det är för både motorik och logiskt tänkande. Älskar det!

  Ha det fint
  Tommy

  Gilla

 15. Beatrice · 4 dagar sedan

  Mia och Olivia heter tjejerna!

  Jag skulle vilja ge det till min 8- åriga dotter i julklapp som både älskar att leka med lego och åka skidor 💙💜.

  Gilla

 16. Carolina Fäldt · 3 dagar sedan

  1. Mia och Olivia heter de!
  2. Jag skulle ge legot till min dotter Ebba som älskar lego.

  Gilla

 17. Jessica · 3 dagar sedan

  Mia och Olivia.
  Min son skulle få detta. Han älskar Friends och han ska för första gången i sitt liv få åka skidor utför i år. Jag tror att detta lekset skulle hjälpa honom att förbereda sig för upplevelsen och sedan kunna berätta om den för övriga familjen.

  Gilla

 18. nettan · 3 dagar sedan

  De heter Mia och Olivia
  Mina äldsta barn skulle få det tillsammans, skulle bli en perfekt julklapp och sysselsättning för dom att ha under julhelgen då vi förmodligen firar på landet. Dessutom kommer de få just skidutrustning i julklapp, så blir ju kul att spinna vidare på det temat 🙂

  Gilla

 19. Fröken M · 3 dagar sedan

  Mia och Olivia.

  Jag skulle ge lego friends lådan till Viggo. Vi har haft ett mindre roligt år med byggkaos deluxe ! Sista 4 månaderna har vi dessutom varit inneboende och ALLA våra egna grejer har vart magasinerade i kartonger. Så även Viggos leksaker… därför skulle jag vilja överraska honom med en tidig julklapp och lite lego som vi kan bygga tillsammans. Jag vet att det skulle göra honom väldigt lycklig !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s