Julafton

Dagen efter doppardan så är det då äntligen dags för julafton, vi vaknade förväntansfulla som aldrig förr 🙂 Den obligatoriska risgrynsgröten åt vi upp i ett nafs innan sex tjejer skulle dela på en dusch och göra sig klara för dagens utmaning som Maria ordnat så bra. Deras utmaning gav oss tid att packa ihop, städa av det värsta julstöket och sen åka in till Norrköping och Princess Hotell.

Julaftonsmorgonen började med dagens första julklapp med porslin ifrån Gerbera.

Jag och Maria checkade in först av alla, vi hade en svit med köksmöjligheter, stort vardagsrum, privat sovdel och bastu, sviten var verkligen perfekt för oss med stora sällskapsytor så vi kunde hänga hela kvällen. Vi valde att stanna på hotellet hela kvällen och kom inte i säng förrän efter 1, tröttheten idag 🙂

Innan de övriga kom så julpyntade vi allas rum så det fick lite julstämning återigen.

Vackraste stjärnlamporna som passar jättebra till jul också tycker jag. Julia har två stycken i sitt rum som hänger på väggen ovanför sängen, blir jättemysigt sken av dem. Lamporna kommer ifrån Jollyroom.

Vi dekorerade återigen med dekoren ifrån My perfect day som vi använde dagen innan och ställde ut lite fler julklappar till gästerna, bland annat skönhetsprodukter ifrån Rapunzel of Sweden och Lernberger Stafsing. För vintern och julens alla mysiga dagar så behövdes självklart en julklapp med belysning ifrån Irislight.

Maria hade sammanställt fina tavlor till alla, innan vi träffades fick alla säga några egenskaper som man uppskattar med varje person och det resulterade i egoboost tavlor. Jag har fått en fin av Maria sen innan och värdesätter dem massor. På bilden är det Joi´s egenskaper.

Efter mat och massa snack så spelade vi Jelly Belly Bean Boozled en utmaning där slumpen avgör om du får en god karamell eller en förfärlig, det var ena tappra deltagare måste jag säga. Själv hade jag gett mig efter en omgång med Stinkade sockor som Jessica fick gång på gång eller spyan som Maria envisades med att få. Vi andra skrattade så vi grät när vi såg hur den ena efter den andra grimaserade sig igenom de äckliga smakerna, det är såååå kul och vi hade så rått skratt åt de stackarna vars andedräkt man undvek resten av kvällen.

Det blev ännu fler julklappar utdelade under kvällen, vinster ifrån Bruzzoni, hudvårdssett från Monkids, Tekalender, ryggsäck från Geggamoja, doftljus från Yankee Candle, skönhetssett ifrån M Picaut, prenumerationer från BookBeat och Smakbox.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s