Första delen av när vi firar jul

Vi är ju ett bloggäng som har träffats ett par gånger under eventformer med olika temat. Himla skoj är det, tio stycken är vi som turas om att ordna den här gången kunde bara sex av oss  och just denna gång var det jag och Maria som höll i det. Vi hade en helt annat tanke ifrån början men av olika anledningar bestämde vi oss för en ny plan i all hast. Det blev Söderköping och Norrköping i sann julanda, jultema hade vi bestämt sen innan så det skulle inte frångås kan jag lova 🙂

Fredagskvällen anordnade vi uppesittarkvällen och morgonen därefter blev det julafton med överraskningar. Första kvällen blev det som sagt hemma hos mig med julbingo, julbord och allt som hör dan före doppardan till.

Alla välkomnades med lite julklappar med en chokladkalender, välkomstchoklad ifrån Fazer, deras julprodukt Karl Fazer Baked apple hur gott låter inte det? Ett par röda hörlurar från Urbanista och en prenumentation ifrån  BookBeat som jag själv är så förtjust i, jag planerar att ligga och lyssna på ljudböcker hela resan vi ska på efter jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s