Halloween på Tanumstrand

Hallå världen,

vad säger ni om världens godaste frukost, spa, tävlande, blick mot havet, träning, 3rätters och skratt till huvudet når kudden? Just så har vi det just nu, vi bor i stuga den här gången en stor och rymlig en med plats för sex personer, en under och en nedervåning med utsikt över havet. På soldäcket finns plats för stora sällskapet att njuta av måltider ute och så finns solbäddar för de varmare dagarna. Igår var solen framme flera gånger och jag la mig en stund och tittade upp mot solen och bara njööööööt. 2 november och vi gick utan jacka mestadels hela dagen!

Dagen började med frukost och är det någon hotellfrukost du inte ska ska missa så är det faktiskt den på Tanumstrand. Kock som gör egen omelett efter in beställningar, färsk frukt, jordens godaste apelsinjuice, mängder av bröd, yoghurt med tillhör, våfflor, plättar, bacon, köttbullar och annat som hör till. Min favorit här är alltid en omelett där jag beställer med ost och skinka samt frästa frukter och ett stort glas juice till.

Igår hade vi spa inbokat direkt efter frukost och var där redan vid 9, 9.15 började min behandling. Jag hade bokat fel insåg jag ganska snabbt. Lite typiskt mig, jag hade bara läst anti age och tagit för givet att det var en ansiktsbehandling men det var en kroppsbehandling. Vilket suprise! Men den var riktigt bra, började med en ordentlig skrubb, sen mask och därefter mjukgörande och massage av rygg och nacke. Så lite tur i oturen får man väl säga ändå.

På höstlovet är hela familjen välkomna med barn över sju år till Spa Horisont, Magnus och Julia körde i en timme bland annat en lång stund i ljusterapin och sen bastu. Elin och jag stannade kvar två timmar till för ännu mer ljusterapi och sen låg vi på de varma hällarna. Älskar att ligga där! Idag ägnar vi mer tid och familjebadet på nedervåningen Stora & lilla blå så får tjejerna plaska och stänka och åka vattenrutschkana det är öppet mellan 10 och 20 så en del plask lär det bli 🙂

Efter spa´t körde vi lunch direkt, kallops för min del gäller att passa på att äta sånt man inte lagar själv hemma. Efter maten gick vi till Action Zone för pingis, balansgång, hoppborg och tävla i hinderbanan. När alla andra hade gått så körde vi fotboll en stund innan vi åkte iväg och kikade lite i Grebbestad en stund.

Det blev också en del slapp i solstolen på soldäcket med mellanmål och inga ljud. Låg i en halvtimme och tittade ut över havet, utförde mina andningsövningar som jag har lärt mig under yogafusion som jag var på sist här på Tanumstrand. Jag fick också en present, ett halsband från Jane Kønig, mitt förra försvann för ett år sen när jag bodde på hotell och hotellet fann det aldrig men nu har jag ett nytt igen som jag ska se till att hålla ordning på

På eftermiddagen hann vi med att gå på skattjakt med spöken och zombie workout för hela familjen ett jätteroligt pass där det var viktigt att ha kul så man kunde glömma bort det jobbiga lite mellan varven. Så eftermiddagen blev det träning innan dusch och mat på restaurangen. Det blev trerätters idag med och Julia åt av barnbuffén. Jag som älskar fisk blev riktigt glad över att det var på menyn! Skatten hittade vi också på spökrundan, tur var väl det.

Idag blir en ny dag med bland annat familjeträning med Nassim al fakir och så ska vi gå på hans show senare ikväll också. Dagen avslutas med skaldjursbuffé men mer om det sen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s