SEMESTER

Jag har tagit ett par dagars ledigt på höstlovet för att spendera det med familjen, hela familjen är lediga och Charlie ska vi lämna iväg ett par dagar. Njuuuuuta kan jag lova er att vi kommer att göra och träna!

Jag har vaknat vid 5 två dagar på raken för att gå ut på en rask promenad och visst mår man väl bra av att komma ut och röra på sig. Igår var det bitande kallt men idag kunde jag till och med ta av mig vantarna efter ett tag. Så skönt!

Vad har ni för planer på höstlovet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s