Yoga Fusion TanumStrand 20 – 22 okt

Snart, mycket snart kommer jag att få min yogados full så det räcker för lång tid framöver. Om sanningen ska fram så behöver jag yoga i mitt liv och försöker hitta den bästa versionen av det här, en dag i veckan för att komma ner i varv och andas…aaaaaandas, så viktigt! Det kommer att vara massor av pass, några med namn som jag inte hört talas om innan men det gör också det hela ännu mer spännande.

Jag ser fram emot morgonmeditation och vad säger ni om yoga på en Stand up paddleboard? Just detta känns väldigt intressant, jag kommer att sväva fram av lugn på söndag. Åker på fredag runt lunch så hinner vi fram i god tid innan det är kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s