Alla dessa dagar som bara springer iväg!

Återigen söndagkväll, nyss var det måndag och imorgon kör vi en vecka igen som säkerligen kommer att gå minst lika snabbt. Vi har haft sjukstuga här hemma i helgen, först säckade Julia ihop efter träningen och har sovit på riktigt ordentligt så det var nog det som räddade henne ifrån att bli värre. Hon var så pass bra imorse att vi kunde åka iväg på handbollsmatchen mot Nyköping, klockan ringde 6.30.

Efter att ha roddat att alla fått frukost och fått liv i tonåringen som kors i taket ville följa med så fick det bli frukost för mig i bilen. Systrarna har fnittrat tillsammans exakt hela dagen idag, vilka volter hjärtat slår när man hör dem på övervåningen tillsammans. På eftermiddagen idag kom J:s förkylning tillbaka så det återstår att se skicket på det imorgon. Jag däckade ihop på vägen tillbaka hem från matchen och sov hela vägen hem. Kom hem och blev nerbäddad i soffan med cmore och somnade direkt och har sovit ett par timmar. Känns mycket bättre för mig nu iallafall, skönt! Sjukdomar hinner jag verkligen inte med just nu!

Igår hade jag och mannen en liten minidate här hemma med gott i glasen, blommor och lite tilltugg. Vasen heter Pallo och kommer ifrån Skrufs glasbruk en riktigt höstig bukett. Jag har blivit beroende av passionsfrukt, eller till och från kan jag äta hur många som helst. Jag håller alla mina tummar att de kommer att finnas lika många och stora när vi åker till Dominikanska på jullovet. Förra året var de stora som apelsiner och jag åt mer än vad jag kan räkna på två veckor där 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s