Halloween knackar runt hörnet

Snart kommer vi till min favorit årstid eller högtid är nog mer rätt ord för det hela, Halloween tänka sig att det snart har gått ett helt åt sen sist. Julia pratar om Halloweenfest vi får se lite vad tiden räcker till för, jag tror nämligen också att vi är mitt i projektet med uterummet då. Om det är något jag har lärt mig nu när vi har haft hantverkare här hela hösten är att de sällan blir klara i tid 🙂

Jag har suttit och kurat mig vid brasan ikväll, började frysandes och nu sitter jag i shorts och linne och känner mig så varmt istället, kontrasterna och det där med lagom funkar sällan när jag sköter braskamin, ingen risk för att jag somnar frysandes iallafall.

Nåväl!

Halloween igen då, höstlov för tjejerna och i år tänker jag nog unna mig någon dags ledighet, för att bara spendera tid med dem vi kommer att boka in oss på TanumStrands Höstlovsvecka, nu när jag hittar helt själv också, inte helt klart om mannen följer med än eller inte. Julia känns som den perfekta åldern och den här gången har hon även möjligheten att få följa med upp på spa:t. Jag vet även att Elin kommer älska spa:t hon är en egen version av koppla av och njuta av livet så att säga. Förutom lugn och ro så utlovas spöken och demoner. Ett roligt program med bland annat hinderbanan som vi testade när vi var här på familjehelgen tidigare i höstas.

Träning och show med Nassim Al Fakir också, har träffat på honom i andra sammanhang och det är väl då verkligen ansiktet utåt för energi.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s