Innedag med regnet som hänger i luften

Helgens sista dag, ska bli regn så jag kommer passa på att fortsätta att ordna med en del inomhusfix. Igår var jag uppe långt efter midnatt och vaknade inte förrän 9 🙂 Jag satt uppe och tittade igenom serier som jag missat under veckan, beställde sommarkläder inför vår kommande resa, hittade solkrämer till reapriser så nu är vi kittade där, perfekt!

Jag klickade även i en del julklappar till barnen, min tanke är ett varsitt cyklop till resan iallafall men sen har det varit svårt att hitta något mer. En julklapp vi ger år efter år är prenumenation på Glossybox, jag älskar själv att få hem deras box varje månad. Jag har hittat många favoriter framförallt inom smink genom att testa dem i olika boxar.

Glossybox var med som sponsor när vi hade vårt senaste event, Rosabandetloppet, så kul att få ge bort lite skönhet för alla mammor att testa på sin egen kammare. Geisha var även med som sponsor med anteckningsblock i vackraste rosa färgen, choklad och yogamatta med förvaringsväska. Jag älskar min yogamatta, har använt den varje kväll sedan dess, jag har planer på att börja mer och mer med yoga, just nu är det bara lite smygyoga här hemma 🙂 Det var även ett sett med Nikwax för den aktiva livsstilen så det blir ett varv med att impregnera alla kommande vinterkläder som snart kommer att plockas fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s