Tävling med Playmobil

Idag presenterar jag en tävling i samarbete med Playmobil.Värdet på dessa två är ihop cirka 1800:-För att vara med och tävla följ instruktionerna nedan:1. Vad heter filmen Dragons på svenska? 2. Berätta gärna vem du vill ge detta och varför!Tävlingen avslutas på söndag kl 23.59 vinnaren kontaktas kort därefter!

——-

Grattis säger jag till Sara F som vann detta, maila mig så skickas paketet till dig!

25 kommentarer

 1. liniz2013 · oktober 2, 2017

  Draktränaren!

  Wow vilken tävling!

  Stora sonen skulle ju bli överlycklig 🙂

  Hoppas!

  Gilla

 2. nettan · oktober 2, 2017

  Draktränaren borde det vara 🙂
  Vi håller precis på att göra om i äldsta sonens rum och något nytt att sysselsätta sig med regniga dagar som denna skulle han uppskatta väldigt mycket.

  Gilla

 3. Linda · oktober 2, 2017

  1. Draktränaren
  2. Skulle ge mina barn på 5 o 7 år detta i julklapp. De är båda helt galna i Tandlöse o Hicke.

  Gilla

 4. gummigumman · oktober 2, 2017

  1. Draktränaren
  2. Skulle ge detta till min systerson som är sjuk. Han orkar inte med fysiska lekar så detta vore perfekt till honom. Speciellt nu när han den 17 okt ska läggas in i Uppsala igen i en vecka. En bra present som kan göra vistelsen lite roligare.

  Gilla

 5. Beatrice · oktober 3, 2017

  1. Draktränaren
  2. Min 5 årige son skulle få den i julklapp han älskar drakar!

  Gilla

 6. Helena Andersson · oktober 3, 2017

  Dragtränaren
  Till min grannens son som hjälper mig med små bestyr

  Gilla

 7. Jeanette · oktober 3, 2017

  1 Draktränaren
  2 Jag skulle ge dessa till mina två barnbarn som älskar
  att sitta lång stund och leka med detta. Det ör så underbart att se dem sammarbeta och uppnå äkta syskonkärlek i denna aktivitet.

  Gilla

 8. Johanna · oktober 3, 2017

  Draktränaren (drakryttarna från Dräggö)
  Jag vill ge detta till vår egen lilla drake här hemma. Han är både en eldsprutande liten 5åring och kelen i nästa.Dessutom är han tokig i draken från Dräggö och skulle bli supernöjd att få en tvilling 😉

  Gilla

 9. MissJoi · oktober 3, 2017

  Draktränaren (Drakryttarna från Dräggö)
  Här hemma har vi en egen liten drake i vår trotsiga lilla Femåring. Eldsprutande ena stunden och kelen i nästa. Han skulle bli superglad att få en ”tvilling”. Dessutom är Draktränaren riktiga favoriter här hemma.

  Gilla

 10. Johanna Th · oktober 3, 2017

  Draktränaren.

  Min dotter som fyller 5 år nu den 12:e oktober skulle få detta för att hon är en sån snäll storasyster och för att hon älskar drakar 🙂

  Mvh Johanna

  Gilla

 11. bjorkrothfrida · oktober 3, 2017

  1. Draktränaren
  2. Åh då skulle jag ge detta till min brorson. Vi har precis flyttat till Finland och har varit borta från varandra i nästan tre månader, det hade varit så roligt att få ta med mig denna present till honom när vi ses i oktober igen 🙂

  Gilla

 12. Sara · oktober 3, 2017

  1. Draktränaren
  2. Jag skulle ge det till mina älskade tvillingkillar som fyller 4 år november och som älskar playmobil och drakar, vilken kombo!! De hade blivit superglada!!

  Gilla

 13. Malin Gustafsson · oktober 3, 2017

  1. Draktränaren
  2. De skulle bli en perfekt och kul present till min systerson när han fyller år! 🙂

  Gilla

 14. Susanne · oktober 3, 2017

  1. Draktränaren
  2. Jag skulle ge detta i julklapp till mina grabbar på 3 och 5 år. De älskar både playmobil och drakar så detta vore den perfekta klappen!

  Gilla

 15. Madeleine · oktober 4, 2017

  Filmen heter Draktränaren 😊

  Jag skulle ge detta till min pojke som fyller 4 år snart. Han älskar Playmobil och han älskar drakar, så detta hade varit super!

  Gilla

 16. Carolina Fäldt · oktober 5, 2017

  1) draktränaren.
  2) jag skulle ge playmobil till mina gudbarn som har önskat sig just detta väldigt länge.

  Gilla

 17. Helena i Uppsala · oktober 6, 2017

  1. Draktränaren
  2. Farfars ögonsten som inte alls blev imponerad när jag pekade på en levande Spindelman på Helsingfors gator i somras – Draktränaren kanske skulle sätta fantasin i brand!

  Gilla

 18. Jessica · oktober 8, 2017

  Draktränaren. Skulle vilja ge detta till min son som kämpar med att vara ny storebror och nu har han haft mig sin mamma inlagd på sjukhus så jag skulle älska att få leka tillsammans bara vi två med lite extra lyx.

  Gilla

 19. Cassandra · oktober 8, 2017

  Draktränaren!
  Vil vinna till min systers son

  Gilla

 20. Sara Fredriksson · oktober 8, 2017

  Playmobil som jag så håller kär ifrån min egen barndom önskar jag att vinna till mina barn. De har precis uppnått åldern där Playmobil skulle vara den perfekta presenten. Jag minns själv julafton när jag fick ett stoooooort paket som jag så länge hade önskat mig. Jag ser framför mig massor av tid när vi tillsammans sitter på golvet och pratar och bygger ihop paketen för att sen börja leken tillsammans. Svartet på frågan är Draktränaren.

  Gilla

 21. Fredrik · oktober 8, 2017

  Drakränare

  Gilla

 22. Petra M · oktober 8, 2017

  Svar: Draktränaren
  Jag vill ge det till mina barn

  Gilla

 23. Petra M · oktober 8, 2017

  Jag vill ge detta i julklapp till mina töser på 8 och 6.
  Draktränaren

  Gilla

 24. Anna-Karin · oktober 8, 2017

  Till fasters fyra små älsklingar skulle detta bli en klapp under granen.
  filmen heter draktränaren

  Gilla

 25. farmor till två hjärtan · oktober 8, 2017

  farmors två hjärtan får detta önskar jag och filmen är draktränaren

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s