Sista dagen på Tanumstrand

Hemma igen, hemma med nya reflektioner, ny inspiration och en aning med nya tankar måste jag säga!

En del saker uppenbarade sig för mig under helgen men föreläsningen vi var på tipsade om att bestämma en dag och tid för grubblandet. Jag har bestämt torsdagar mellan 15-16 så tills dess så är min hjärna avstängd för grubblerier och öppnas inte förrän på torsdag:)

Igår efter alla träningspass så åt vi en god trerättersmiddag, jag dom alltid väljer fisk av något form bestämde mig för oxfilé istället. Efter middagen kände jag redan då att träningsvärken började smyga sig på!

Vi somnade (läs jag) så snabbt igår men vände och vred mig om ett gäng gånger innan jag slutligen gick upp, jag trodde klockan var mitt i natten men 6.45 så bestämde mig försatt snöra på mig skorna och gå upp mot träningslokalen.

Första passet var Somatics, världens bästa pass. Jag älskade det så mycket så har redan börjat googla efter vart jag närmast kan hitta det. Frigörande och alla tankarna försvann och det här med att uppleva här och nu är något jag sällan tar mig tid till.

Vi packade ihop en stund innan det var slut enligt schemat för att komma hem innan det var kväll. På hemvägen passade vi på att stanna på Skånska i Jönköping för att kolla lite mer live på hur vårt kommande uterum kommer se ut. Det var minst sagt ett halleluja moment! Sista väntan nu lär kännas extra lång skulle jag tro.

Nu har jag precis ätit middag, fått på mig myskläder efter en lång dusch och krupit ner under täcken en stund och värmer mig.

Boostad till max, det finns en anledning till att det heter Boostcamp jag har ny energi, nya roliga saker som händer inför hösten som jag planerat in och träningsvärk. En del av träningsvärken beror nog på helgens alla skratt, för visst är det väl det bästa sättet att få jobba med magmusklerna:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s