Tanumstrand Boostcamp dag 2

Vi bestämde oss igår för att i det ställa klockan, vaknade vi så skulle vi ta det tidigaste Morgonpasset och komiskt nog vaknade vi exakt den tiden passen började så dagen fick börja med frukost istället.

Efter frukosten gjorde vi oss ordning för kom igång passet som blev kickstarten för vår dag. Kul pass, jag har fortfarande en del sviter sen min brutna handled så kunde inte göra alla övningar som innebar belastning på handleden så fick hoppa över det och körde gamla hederliga situps då istället.

Vi körde efter det här en föreläsning, ruskigt bra och inspirerande. ”Små saker som gör stor skillnad”. Jag tar med mig en massa nya tankar och funderingar härifrån.

Direkt efter föreläsningen hade vi bokat in oss på Träningsjakten, jag missade den förra året jag var med så bestämde mig för att köra den nu. Vi bildade ett lag med tre andra, kickade igång telefonen och började ge oss ut efter checkpoints. Vid varje markering fanns en övning att utföra. Till exempel att hoppa upp och sätta sig gränsle över någon och göra situps, knäböj, frågor och löpning.

Välbehövlig lunch sen och så raka vägen ut i solen vi hittade lä så det kändes som en varm sommardag, ljuvligt! Vi satt där en timme och bara smälte maten.

Spadtags för oss sen, jag hade en massagetid, skönaste massagen någon jag känner att alla krämpor är somnortblåsta.

Jag var rätt mör efter massagen så vi badade en stund i jacuzzin utomhus och därefter blev det ljusterapi för oss vi satt säkert en halvtimme och filosoferade om livet.

Vädret var så in i bomben fantastiskt såvi bestämde oss för att njuta av solstrålarna och körde en ordentlig genomkörare själva bland berget. Upp och ner blandat med övningar, ännu en dusch med andra ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s