Från topp till sängliggandes

Min statistik som eventplanerare är katastrofal. Senaste fyra gångerna har jag haft någon åkomma, spricka i foten, bruten handled, inflammation i tarmen och nu i helgen när jag och Sofie äntligen skulle dra igång vårt Rosabandetevent så blev jag sängliggandes och sjuk. Alltså oddsen på detta!

Tur så hade jag privat chaufför så goodies till de grymma hjältarna som sprang loppet med bravur kunde komma upp till Stockholm. Nåväl vad är en bal på slåtter, övernattning på Birger Jarl och femkamp med middag på Olearys… Till söndagen piggnade jag på mig iallafall vilket var väldigt skönt och nu mår jag som vanligt igen. Fick uppdatering med bilder längs med kvällen så jag fick många tillfällen att kunna le iallafall.

Möt fina favoriter ifrån Gavelo.

Tjejerna var fantastisk med alltifrån en sluttid på 54 minuter till strax över timmen. Nästa år ska jag vara frisk, jag blev så peppad av att komma över mållinjen tillsammans med vänner.

Såklart så ska alla hjältar på sig en varsin goodie.

Glutenfri kexchoklad frå Nick´s, det enda vi har hemma nu när vi inte tål gluten. Jag tycker dem är riktigt smarriga och så härligt det är att det finns ett par favoriter som man kan fortsätta att äta trots att man inte tål gluten.

Favoritsalladen från PicaDeli, favoriter ifrån Nocco och svensk kyckling från Guldfågeln.

Favoriterna bland ansiktsmasker.

Good morning ifrån Kristin Kaspersen är en riktig feelgoodbok om hur du startar dagen på bästa sätt, jag kommer att lusläsa den här det kan jag lova er.

Träningspepen när man varje gång klär på sig träningsbyxorna och möts av det här meddelandet. Gavelo vet hur man peppar!

Nu gäller det att börja planera inför nästa event som sker i mitten på november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s