Om en vecka är jag i mål

Om en vecka har jag sprungit över mållinjen, ser fram emot det. Fick till en rask promenad idag, några mer löppass vet jag inte om det blir innan helgen. På lördag morgon packar jag ihop för att ta mig till huvudstaden och möta upp Sofie och resten av gänget senare mot kvällen. Ser fram emot det här hänget så mycket!

Vilket kanonväder vi bjöds på i helgen, jag låg med fötterna i högläge delar av lördagen medan jag tittade på när Magnus målade. Idag är det jag som har målat fast inne och han byggt ihop den nya tv-bänken. Ska bli spännande och ser lite mer hur det ser ut imorgon när färgen torkat och det framför allt är dagsljus.

Idag skänkte jag iväg både soffan och den gamla tv-bänken så blir lite tomt i vardagsrummet ett par dagar.

Helgen avslutades precis som de senaste veckorna med kräftor, kan inte få nog.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s