Välkomnar september

Välkomnar september med öppna armar, jag har en del kul planerat, alla helger i september är numera bokade 🙂 Precis så som jag inte skulle göra men ja det liksom bara blir.

Haft kvällsmöte på jobbet och efter det skulle jag plocka upp ett par saker jag köpt på den lokala facebokloppisen, blev 40 minuters promenad i regnet, rätt mysigt, mjuka fina droppar som ringlade ner så trots regn i 40 minuter var jag knappt blöt när jag kom hem och nu har jag plöjt hela säsongen av Farang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s